sâmbătă, 17 aprilie 2010

16) Tehnici de meditatie dupa Alice Bailey


Mintea trebuie sa fie ocupata activ cu ideile si nu cu efortul de a se concentra. Este necesara o activitate continua, zilnica,
consistenta, chiar daca durata ei este mica. Aspirantul trebuie sa-si scoata din minte gandurile asupra rezultatelor meditatiei. Nu este benefica cercetarea sinelui pentru a vedea rezultatele ei. Progresele se vor exprima prin eficienta noastra sporita de autocontrol, prin dobandirea unei stari de echilibru si a capacitatii de a ajuta pe altii.
*
Aspirantul trebuie sa constientizeze ca lucreaza cu energii variate care interfereaza si cu propriile sale energii constituente.
*
Conducatorii spirituali influenteaza mintile ganditorilor si conducatorilor politici ai omenirii, si lucreaza prin intermediul lor pentru umanitate.
*
Aspirantul trebuie sa stie ca toate cunostiintele dobandite prin meditatie, sunt comunicate mintii si creierului, de catre EU-ul sau superior.Propriul sau suflet este cel care ii lumineaza calea.Dar sufletul sau este influentat de maestrii spirituali, care lucreaza prin intermediul sufletelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu