sâmbătă, 25 septembrie 2010

Romania in pragul exploziei sociale

Nerusinarea puterii portocalii a dat in clocot. Roberta Anastase, o domnisoara a carei profesie era sa se plimbe in budigai pe un podium, pentru a atata publicul cu gratiile ei indoielnice, a fost pusa, din placerea mongoloidului Basescu, presedinte al Camerei Deputatilor, unde matracuca a calcat in picioare legea pentru a-si sluji stapanul, si a masluit votul pentru adoptarea unei legi criminale a pensiilor, care va duce la exterminarea pensionarilor, adaugand o suta de voturi in plus peste cei 80 de criminali care au votat-o, si validand votul fraudulos.Basescu a salutat frauda - si normal , caci si el a ajuns presedinte prin fraudarea alegerilor cu complicitatea buldogului penal Vasulea Bleaga, sinistru de Interne. Datorita acestei faradelegi, PSD a anuntat ca va initia procedura de destituire a presedintelui Basescu.
*
Actuala putere PDL-UDMR-Minoritati -Tradatori, a realizat o majoritate dubioasa datorita transfugilor din PSD si PNL in tabara lui Basescu. Printre ei, cele mai odioase nume sunt cele ale lui Cristian Diaconescu, Gabriel Oprea, Eugen Nicolicea si Gabriel Berca, care vor plati in curand, ca partasi la crimele basismului, pentru tradarea electoratului anti-basist care i-a trimis in Parlament.
*
Tara fierbe, si in toate zilele saptamanii au avut loc mitinguri aniguvernamentale si antiprezidentiale in Capitala.
Ieri sase mii de politisti au strigat la Cotroceni:

" IESI AFARA, JAVRA ORDINARA !"

Porcul nu si-a scos ratul din palat, dar a pus zbirii sa-i ameninte cu puscaria pe protestatari.
Cred ca nu Parlamentul il va elimina pe Mongoloid ci o revolta populara.Tara fierbe, si cred ca sunt zilele de pe urma ale puterii sobolanilor portocalii.
Urmeaza deratizarea.
PDL se va muta de la putere in puscarie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu